-t

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

5 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

5 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ



1.Ο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ. Έχει την ικανότητα να κάθεται ακίνητος μπροστά στο βιβλίο για οκτάωρο. Αγοράζει trendy ρούχα για να μην τον πουν κολλημένο. Φροντίζει να μάθει τίτλους συγκροτημάτων hip-hop και παίζει mortal combat για να αποφύγει το χαρακτηρισμό του UFO. Ενοχλείται αν και δεν το δείχνει, από τις τσίχλες που κολλάνε στο κάθισμα του θρανίου του ώστε να κολλήσει. Ενοχλείται επίσης από τα χαρτιά με τίτλο «έρχομαι από τον Άρη » που κατά καιρούς βρίσκει η μαμά του στην πλάτη του μπουφάν του. Οι καθηγητές του απευθύνονται με άπειρο σεβασμό. Όταν τους λείπει ένα βιβλίο που ξέχασαν στο αμάξι, του δίνουν τα κλειδιά να πάει να το φέρει !

2. Η ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ. Βλέπει τηλεόραση 7 με 9 το Σάββατο μόνο. Πλένει τα δόντια της κρυφά στο διάλειμμα, γιατί έφαγε πατατάκια Lays που την υποχρέωσαν να φάει. Αναρωτιέται για το αν η Μαρία που τάφτιαξε με το Τζίμη, πλένει τα δόντια της μετά το φιλί που την είδε να δίνει στο σχόλασμα. Αγοράζει εσώρουχα 100% βαμβακερά γιατί τα άλλα της δημιουργούν αλλεργία. Χρησιμοποιεί το κινητό μόνο για να δώσει αναφορά, όταν αργεί από το μάθημα Ελληνικών χορών του Δήμου Φιλοθέης. Η θεία της στη γιορτή της της δωρίζει τα άπαντα Μυριβίλη ! Οι καθηγητές της απευθύνονται με άπειρο σεβασμό, αλλά στο γραφείο καθηγητών ξεκωλώνονται στο γέλιο μαζί της !

3. Η SUPER ΓΚΟΜΕΝΑ. Ξυπνά από τις 6:30 γιατί το μακιγιάρισμα της παίρνει μιάμιση ώρα. Στο facebook αλλάζει εικόνα προφίλ κάθε μια ώρα περίπου. Κάθε Δευτέρα ξεκουράζεται και δεν βγάζει selfies. Έχει περάσει τόσες ώρες μπροστά στον καθρέπτη, που οι γονείς σκέπτονται να εγκαταστήσουν ένα μπροστά στο γραφείο της μπας και διαβάσει. Οι λιγούρηδες καθηγητές τη σηκώνουν στο μάθημα για να θαυμάσουν τα κάλλη της. Οι καθηγήτριες τη μισούν και μονίμως την υποβαθμολογούν κατά τρεις μονάδες δηλαδή αντί για 8 στα 20 της βάζουν 5 στα 20. Συνήθως έχει την καλύτερη εξέλιξη, αν και δεν εισάγεται παρά στην ιχθυοκομία Μεσολογγίου !

4. Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ ΑΣΤΟΣ. Τον πηγαίνει και τον φέρνει στο σχολείο η μαμά με το SUV. Είναι ντυμένος από το Max Mara, φοράει Trussardi και έχει αυξημένα οιστρογόνα. Αντιπροσωπευτικό δείγμα είναι ο Ριρής, ο γιός της κυρίας Φερνογύρου. Οι συμμαθητές τον εκτιμούν και είναι πάντα περιτρυγιρισμένος από κοριτσοπαρέες. Είναι ευφυής χιουμορίστας και σνομπάρει όσους παλεύουν με τις πανελλήνιες, καθώς η μαμά του του έχει τάξει να τον γράψει στο BCA College και μετά να τον στείλει Αγγλία. Οι καθηγητές του απευθύνονται με άπειρο σεβασμό, γιατί ο μπαμπάς του έχει παπουτσάδικο στο κέντρο της Αθήνας και τους κάνει έκπτωση όποτε πάνε !

5. Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ. Έχει τατουάζ μόνο στο 50% του εμφανούς δέρματος. Μικρός στις διακοπές, δεν έμπηζε καρφίτσες στα τζιτζίκια όπως οι συμμαθητές του, αλλά αρεσκόταν να ρίχνει κατσαρίδες στο φασκόμηλο της γιαγιάς. Η αστυνομία του δείχνει μεγάλο σεβασμό, καθότι καταδίδει τις κινήσεις των αλλοδαπών της περιοχής ! Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, συνήθως καθαρίζει τα μακριά του νύχια με τη λάμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Κάθε μέρα κυκλοφορεί με άλλο κινητό και αν κάποιος άτυχος γονέας διεκδικήσει το κλεμμένο κινητό του παιδιού του, καταλήγει να του ζητήσει συγνώμη για την ενόχληση. Οι καθηγητές του του δείχνουν άπειρο σεβασμό και φροντίζουν να παρκάρουν τα αμάξια τους 10 τετράγωνα πιο μακριά γιατί θέλουν να κάνουν πρωινή άσκηση περπατώντας ! Συχνά, έχει μηχανάκι ή μηχανάκια πολλά και οι μαθήτριες ξεμουρλαίνονται να τα φτιάξουν μαζί του, καθότι πιστεύουν έτσι ότι φιγουράρουν στις φίλες τους και τη σπάνε στους γονείς τους ! Αν δεν υποκύψει στα ναρκωτικά, έχει την καλύτερη εξέλιξη, ειδικά αν ασχοληθεί με την πολιτική !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου