-t

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Θεατρική παράσταση ομάδας ​Σερραίων ​ εκπαιδευτικών «Ποια Ελένη ; » των Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα

Θεατρική παράσταση ομάδας Σερραίωνεκπαιδευτικών 
«Ποια Ελένη ; » 
των Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα

Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών της Δ.Ε.Σερρών σας προσκαλεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου σε δυο μοναδικές παραστάσεις, στο έργο "Ποιά Ελένη" των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Πρόκειται για μια παρωδία του μύθου του Τρωικού πολέμου, με ανατρεπτικούς ρόλους και σπιρτόζικους διαλόγους. Τους ρόλους ερμηνεύουν εκπαιδευτικοί της Δ.Ε.Σερρών, υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Μεντίζη (θεατρολόγου). Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Παραγωγή: Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων/Πολιτιστικών Θεμάτων

Σκηνοθεσία: Μαρία Μεντίζη


Θεατρική παράσταση ομάδας ​Σερραίων ​εκπαιδευτικών «Ποια Ελένη ; » των  Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα
3 και 4 Οκτωβρίου 2015, στις 9.00μμ ​στο ​ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Οι κακότροπες, μισαλλόδοξες και σκληρές Θεές του Ολύμπου, ψάχνοντας πως να σκοτώσουν την πλήξη τους, μπερδεύουν και ανακατεύουν τις ζωές των θνητών, που πέφτουν θύματα των γήινων παθών τους και της μεγάλης κομπίνας των Θεών, προκαλώντας απίστευτο γέλιο στο κοινό.
 
Χρησιμοποιώντας για παγίδα την ομορφιά της Ωραίας Ελένης, οι Θεές κάνουν την Ελλάδα και την Τροία άνω-κάτω. Γιατί ένα πρωί υπάρχει μια Ελένη στην Τροία και μια επιπλέον στην Ελλάδα; Τελικά έγινε ο πόλεμος της Τροίας; Θα ξεμπερδέψουν τα πράγματα ή πάλι θα την πληρώσουν οι άπληστοι κι ευκολόπιστοι θνητοί; Και οι Θεές; Μήπως αυτές φταίνε για ό,τι μας συμβαίνει ακόμα; Ένα τραγούδι θα τα γιατρέψει όλα.
 
​Συντελεστές​
 
 
   ​Σοφία Ευθυμιάδου,Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε Σερρών
​.
Συμμετέχουν εκπαιδευτικοί  της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών  με αφορμή το επιμορφωτικό σεμινάριο Θεατρικής Αγωγής με τίτλο:
 
« Εκπαιδεύοντας τους εκπαιδευτικούς πάνω στο σανίδι»
 
που διοργάνωσε το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων /Πολιτιστικών θεμάτων της Δ.Δ.Ε Σερρών 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου