-t

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

www.eweekend.gr



e
.gr
Εγγραφή στο Newsletter






Καλώς ήρθατε στο www.eweekend.gr



Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων που έχει ως σκοπό να κάνει γνωστή την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε μέσα από μία ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα στο διαδίκτυο.

Η διαφορά μας από παρόμοιες προσπάθειες είναι ότι εμείς στοχεύουμε αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική διαφήμιση – ενημέρωση και όχι στην ηλεκτρονική κράτηση.
Η ηλεκτρονική πύλη που δημιουργήσαμε www.eweekend.gr βασίζεται σε ειδικές προσφορές που αφορούν σε τιμές χαμηλότερες από τις τιμές «πόρτας».

Σκεφτείτε πόσος κόσμος χρειάζεται αυτή την εποχή μια μικρή απόδραση και πόσο τα καθημερινά προβλήματα τον εμποδίζουν για κάτι τέτοιο. Μια δελεαστική προσφορά θα ήταν το έναυσμα για ένα τέτοιο διάλειμμα από την καθημερινότητα και μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς να χτίσετε μια πελατειακή βάση με ελάχιστο κόστος.

Εάν σας ενδιαφέρει να ξεχωρίσετε και να διαφημιστείτε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τους πρώτους 3 μήνες με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, δεν έχετε παρά:
  • Να συμπληρώσετε την φόρμα ηλεκτρονικά (Πατήστε εδώ για να τη συμπληρώσετεή εναλλακτικά
  • Να κατεβάσετε τη φόρμα εγγραφής (Πατήστε εδώ για να τη κατεβάσετε)και να τη στείλετε με FAX στο 211.800.8526 ή εναλλακτικά
  • Να συμπληρώσετε τη διπλανή φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες ή εναλλακτικά
  • Να στείλετε email με τα στοιχεία σας (Όνομα και τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@eweekend.gr ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.


http://www.eweekend.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου