-t

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Οι ατάκες της χρονιάς

Η Gazzetta dello Sport επέλεξε τις καλύτερες και τις 

παρουσίασε


Οι ατάκες της χρονιάς

Ένα αφιέρωμα στις καλύτερες ατάκες της χρονιάς έκανε η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello sport». Έξυπνες αλλά και όχι τόσο έξυπνες δηλώσεις από ανθρώπους του αθλητισμού.








«Έχω καλυφθεί ολόκληρος με βαζελίνη και έτσι όσα μου ρίχνουν, γλιστρούν εύκολα από πάνω μου» δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε για τα όσα τον κατηγορούσαν ενώ ο Ιταλίς δηνοσιογράφος, Ντανιέλε Κάιολα έκανε σε αθλήτρια την ευφάνταστη ερώτηση: «Είσαι περισσότερο τουϊτερομανής ή φεϊσμπουκόβια;»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει την τιμητική του στη λίστα καθώς τον συναντάμε δύο φορές. Μια για το «σοβαρά δεν έχετε χρήματα; Να σας κόψω μια επιταγή;», που είπε στους ανθρώπους της Μίλαν όταν του τόνισαν ότι θα τον πουλήσουν για να γλιτώσουν το συμβόλαιο του και μια για το "τι στο διάολο κοιτάς;" που είπε στη δημοσιογράφο Βέρα Σπαντίνι μετά από αγώνα της Μίλαν.

Φυσικά παρών και ο Μάριο Μπαλοτέλι με το τρομερό: «Πιστεύω πως είμαι πιο έξυπνος από το μέσο άνθρωπο, αλλά ορκίζομαι πως δεν με ενδιαφέρει να το αποδείξω». Στο μεταξύ η δημοσιογράφος Κριστίνα Βέρε έδωσε τη δική της εξήγηση για τις καλές επιδόσεις των Ιταλών κολυμβητών. «Οι επιτυχίες μας στην κολύμβηση οφείλονται στο γεγονός πως η Ιταλία είναι νησί» τόνισε.

Ο Πάτο εξήγησε πολύ ωραία τη διάγνωση του γιατρού για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε: «Κάτι έχει συμβεί, αλλά τι ακριβώς, δεν έχω την παραμικρή ιδέα». Ο Ράιαν Μπάμπελ από τη μεριά του δίνει συμβουλές σε όσους κοιμούνται στη δουλειά:
«Αν σας πιάσουν να κοιμάστε κατά τη διάρκεια της δουλειάς, απλά σηκώστε σιγά-σιγά το κεφάλι και ψιθυρίστε... Αμήν». Στη λίστα και ο Τραπατόνι που για τον καιρό στην Ιρλανδία είπε: «Στο Δουβλίνο βρέχει μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Μία από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη και μία από την Πέμπτη ως την Κυριακή».

Τέλος η όλο νόημα ατάκα του Φερνάντο Αλόνσο μετά τη νίκη του στη Γερμανία δεν θα μπορούσε να έλειπε. «Ένας Ισπανός, οδηγώντας Ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από Έλληνα, νίκησε στη Γερμανία. Αυτό είναι σίγουρα κάτι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου